Vrijwilligersuitje Klootschieten

Een gezellige middag voor de vrijwilligers.

De eerste dag van de zomer, de lucht is net weer opgeklaard na een hevige bui en bij het strand van Meerwijck komen vrijwilligers van de POSO bijeen voor een middag “klootschieten”.

Enkelen hebben dit spel al eerder gespeeld, maar anderen nog niet en die wachten op de uitleg van Meint Dekker, die aangeeft dat we in groepjes tegen elkaar spelen, om en om gooien en een route lopen. Onduidelijkheid alom, maar niettemin vertrekken de eerste twee teams. De route blijkt niet bij iedereen op het netvlies te staan en dus racet Bert op zijn scootmobiel heen en weer om nadere uitleg te krijgen van Meint.

Met een kaart erbij moet het lukken. De bal komt regelmatig in het hoge gras of bijna in de sloot, maar dit mag de pret niet drukken.

Halverwege komen de twee groepen elkaar tegen, hetgeen niet de bedoeling is. De uitleg over de route blijkt toch niet helemaal goed gelukt. Maar niemand die zich hier druk over kan maken, het gaat om de gezelligheid. En die is er zeker.

Onder het genot van een hapje en een drankje praten we nog geruime tijd na op het terras van beachclub Vifero. Een geslaagde middag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *