zakelijk

Het POSO behartigt de belangen, in de breedste zin van het woord, van alle ouderen in de gemeente Midden-Groningen. Het POSO wil dit bereiken door het organiseren en in stand houden van activiteiten, lotgenoten groepen, voorlichting over gezondheid, voeding, sport, beweging, het aanbieden van computer-, tablet- en iPhone-cursussen. Dit alles om alle ouderen een volwaardige plaats te bieden in onze participatie samenleving. Ons programma voor het komende seizoen vindt u op www.poso-middengroningen.nl.

Het POSO is een stichting die voor ouderen in de gemeente Midden-Groningen allerlei activiteiten organiseert, veelal in samenwerking met andere plaatselijke organisaties. Zo wordt het volgende georganiseerd: nordic walking, zingen en muziek maken, computercursussen, voorlichtingen, haak- en breiclub, gezellige en culturele avonden, koken voor 50+ mannen, fietsen, zomeractiviteiten, scootmobieltochten, vissen, dag van de ouderen, lifestylebeurs, rijvaardigheidsritten, luisteren naar muziek, lotgenotengroep Oogcontact, lotgenotengroep Mantelzorgers dementie.

Naast al deze activiteiten is het POSO ook maatschappelijk betrokken. Het POSO stelt zich ten doel de belangen van ouderen optimaal te behartigen door te overleggen en waar mogelijk, samen te werken in aangelegenheden die de belangen van ouderen direct of indirect raken. Het POSO richt zich hierbij onder andere op het gemeentebestuur, de Ouderenraad, Stichting Kwartier Zorg en Welzijn en vele andere plaatselijke instanties en organisaties.

Het POSO bestaat geheel uit vrijwilligers die met behulp van subsidies, giften, sponsorgelden, advertentieopbrengsten haar activiteiten financiert. Daar de overheid zich meer richt op zorg en veel minder op welzijn voor ouderen, wordt ons werk steeds belangrijker. Daarom is het POSO nu of in de toekomst ook voor u persoonlijk belangrijk.

Wil het POSO zich nu en in de toekomst blijven inzetten, dan is uw bijdrage als Vriend van het POSO of als adverteerder onontbeerlijk. U kunt zich als Vriend van het POSO opgeven, voor € 15,00 per jaar, via email aan wiebren.kraeima@poso-middengroningen.nl.

Previous
Next

Beter Horen Hoogezand
Carlo Goddijn Hoogezand
Cinefilmhuis Hoogezand
De Boer Schoenmode Hoogezand
De Groene Klaver Kolham
Dierenshop H.V. Hoogezand
Fysiotherapie Hoogezand Hoogezand
Garage Bischoff Hoogezand
Gemeente Kredietbank Hoogezand
Gewichtsconsulente-HS Sappemeer
Het Meisje van Rustenburg Hoogezand
Hotel Restaurant Faber Hoogezand
Irma Adema Sappemeer
iT-Land/Veldhuis Hoogezand
iTrain Computeropleidingen Hoogezand
Jopie Jong Woninginrichting Sappemeer
Jumbo Sappemeer Sappemeer
Juwelier Meijer Hoogezand
Keurslager Smit Hoogezand
Kielzog Theater Kunstencentrum Hoogezand
Koken en Wonen Hoogezand
Kwartier Zorg en Welzijn Hoogezand
La Luna Care Hoogezand

Londeman Mannenmode Sappemeer
MASIS Hoogezand
Mitra Dranken Vogel Hoogezand
Medisch Pedicure Hikkemien Hoogezand
Reensche Compagnie Hoogezand
Reinders Installatietechnieken Foxhol
Restaurant De Gouden Zon Sappemeer
Ruchti Orthopedische Schoenm. Kolham
Senioren Computer Vereniging Sappemeer
Slagerij Johan Boltjes Hoogezand
Specsavers Hoogezand
Timmer Tweewielers Hoogezand
Uitvaartzorg Brouwer Hoogezand
Van der Klei Optiek Sappemeer
Van Kasteel Hoogezand
Van Smaak Drachten
Veldkamp & Elzinga Notarissen Hoogezand
Vera Peppel Yogacentrum Kropswolde
Vishandel Mulder Hoogezand
Winkeliersver De Hooge Meeren Hoogezand
Woonstichting Groninger Huis Zuidbroek
ZINN Haren