particulier

Onze vrienden

Bakker L.Dhr.                             Beek van M. Mw.
Bodewes A. Mw.       

Boerma R.Mw.                              Bosma J. Dhr.
Bueving M. Mw.
Davids T. Mw.

Ensing en Veeninga-Addens Fam.
Eggermont R. Mw.
Franssen F.E. Mw.
Groenewold D. Dhr.
Guns T. Dhr.
Haze H. Dhr.
Hut G.G. Mw.

Kiewiet W. Dhr.
v. Kleef-SchoorT. Mw.
Kranenborg F.G. Mw.

Lubbers Fam.
Lutgers G. Mw.
v.d. Meij Fam.
Meijer-TigchelaarM. Mw.
Ottens Fam.
Ronda F. Dhr.
Schaank M. Mw.                      Schilthuis-Teeuwen J. Mw.
Schipper J.
Schoenmaker Mw.
Sibon M.J.H.
Smith Dhr.

Smit Venema G. Mw.
Spakman-Bakker A.A. Mw.
Stiekema J. Dhr.
Steeg van der J. Mw.
Talsma M.J.P. Dhr.
Timmer W. Dhr.                           Vegter Fam.
Veldhuis Fam.
Vriesema J. Mw.
Wijbenga B. Dhr.
Wildeveld-Tuizenga H.Mw.
Zonnenberg H. Dhr.                   Zuiderveld M. Dhr.

HET POSO STEUNEN?

Als Poso zijn wij afhankelijk van giften en subsidies. Mocht u het werk van het Poso willen ondersteunen dan kan dat op de volgende manieren:  

Giften:

U kunt uw gift op de volgende wijze overmaken: met een overboekingformulier van uw eigen bank of door te telebankieren. Gebruik daarbij de volgende gegevens: t.n.v. Poso,  rekeningnummer:NL95 RBRB 0777 9487 02, o.v.v. Gift

Fiscaal voordeel:  Het Poso heeft de ANBI status, dat wil zeggen dat uw gift aftrekbaar is voor de belasting met in achtneming van de geldende belastingregels.

Legaat of Erfstelling:

Het opmaken van een testament is iets waar niemand graag aan denkt. Het geeft u wel de mogelijkheid om het werk van de Vereniging POSO op een bijzondere manier te steunen. Middels een legaat of door de Vereniging POSO als (mede-)erfgenaam op te laten nemen in uw testament.

Legaat:

U kunt bij de notaris een legaat voor de Vereniging POSO in uw testament laten opnemen. Een legaat is een bepaling in een testament waarmee u met name genoemde goederen of een vastgesteld bedrag schenkt.

Erfstelling:

Bij een erfstelling kan u er voor kiezen om de Vereniging POSO geheel of gedeeltelijk als erfgenaam in uw testament op te laten nemen.

Nalatenschap en de belasting:

De Vereniging POSO heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Er hoeft daarom geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen te worden betaald.

Vragen en informatie:

Als u meer wilt weten over nalatenschappen, raden wij u aan contact op te nemen met uw notaris. Hij/zij kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot uw nalatenschap.

Heeft u nog vragen over een nalatenschap of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op via e-mail info@poso-middengroningen.nl.