Voorlichting Menzis.

In de Kern werd de voorlichting van Menzis bezocht door ongeveer 40 belangstellenden.

De heer Van Rossum gaf een heldere uiteenzetting van de basis verzekering die door de overheid wordt vastgesteld en voor iedere verzekering  gelijk is. De collectieve  korting mag in 2020 niet groter zijn dan 5%. Voor de aanvullende verzekering  kan dit geheel verschillend zijn. Het advies dat werd gegeven  was: kijk naar de voorwaarden die voor jouw van toepassing zijn en dit kan voor beide partners bijvoorbeeld verschillend zijn. Kijk goed naar alles, vergelijk de voorwaarden met elkaar en niet alleen de prijzen. Laat je niet gek maken door de prijsvergelijkers; zij verdienen hieraan.

In de pauze  vertoonden we enige beelden van de POSO activiteiten.

Na de pauze waren er nog verschillende vragen en kwam ook nog de preventie aan de orde.

Stoppen met roken is de meest bekende. Ook zet de  Menzis verzekering zich in voor regionale preventie activiteiten in samen werking met gemeenten.

Mevrouw Hetty ter Steeg, collega van de heer Van Rossum, vertelde  hoe en met welke instanties overeenkomsten worden gesloten. In het Noorden zijn dit o.a. alle ziekenhuizen, apotheken, en fysiotherapeuten.

Het was een  goede en geslaagde bijeenkomst. Volgend jaar zit het weer in de planning.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook WordPress Help documentation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *