lotgenoten oogcontact

In 2015 is in samenwerking met Kwartier Zorg en Welzijn de Lotgenotengroep Slechtzienden opgericht. Deze activiteit was al vanaf het begin een groot succes. Het blijkt dat met deze activiteit in een grote behoefte wordt voorzien. Het sociale contact is groot. Vooral de herkenbaarheid van het zich in dezelfde situatie te bevinden is voor de deelnemers van grote waarde. Het POSO heeft voor deze activiteit ook weer een aantal zeer enthousiaste vrijwilligers gevonden voor begeleiding en organisatie. In 2017 is het aantal deelnemers weer toegenomen en wordt ook voor 2018 uitbreiding in het aantal deelnemers verwacht.  Voor 2018 staan tenminste vier bijeenkomsten gepland

Onder deskundige begeleiding heerlijk in de  natuur Nordic Walken : iedere woensdagochtend van 9.30 – 10.45. lopen we vanuit het Gorechtpark met een gezellige groep mensen.

 

Wat is Nordic Walking? Dat is op een sportieve manier  wandelen waarbij het hele lichaam in aktie komt. N.W.vraagt meer inspanning dan alleen maar wandelen in een stevig tempo. U gebruikt niet alleen uw benen, maar ook armen en rug. De constante beweging van de armen zorgt voor betere doorbloeding en sterkere spieren. Andere delen van het lichaam hebben er eveneens baat bij: wandelen  (poles ) met stokken is ook minder belastend voor de knieën.

 

U kunt eens een kijkje bij ons komen nemen op de woensdagmorgen of eens mee komen doen. Wij zijn er om 9.30.uur op de parkeerplaats van het Gorechtpark aan de Troelstralaan.

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Lidy Verhagen telfnr. 0598 394390 of bij Wil Lesman telfnr.0598 396785

Ik ben een tekstblok. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.