lifestylebeurs

Elk jaar in oktober wordt door het POSO de Lifestylebeurs georganiseerd. Op deze beurs kan men informatie verkrijgen op het gebied van  opleiding, sport en bewegen, gezondheid, ontspanning, kunst en cultuur, vrije tijd en welzijn. Dit jaar kan de beurs helaas niet doorgaan vanwege de CORONA maatregelen. Het POSO heeft besloten de beurs weer volgend jaar te organiseren en wel op vrijdag 8 oktober 2021. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Elk jaar in oktober wordt door het POSO de Lifestylebeurs georganiseerd. Op deze beurs kan men informatie verkrijgen op het gebied van  opleiding, sport en bewegen, gezondheid, ontspanning, kunst en cultuur, vrije tijd en welzijn. De beurs wordt voor ouderen steeds belangrijker, daar veel informatie verder alleen nog maar beschikbaar is via internet. Afgezien van het gegeven dat nog steeds veel ouderen niet beschikken over internet is voor deze groep een persoonlijke benadering veel effectiever. Naast het verkrijgen van informatie is een bezoek aan de beurs ook voor veel ouderen van groot sociaal belang.

POSO ORGANISEERT VOOR HET NEGENDE ACHTEREENVOLGEND
JAAR WEER DE LIFESTYLEBEURS

Op vrijdag 5 oktober 2018 van 13.00 tot 17.00 uur in de Sporthal van Sportcentrum
de Kalkwijck kunt u weer een bezoek brengen aan de Lifestylebeurs.

Dit jaar bestaat POSO 25 jaar en dat willen we natuurlijk ook vieren tijdens de beurs, het wordt dus een beurs met een feestelijk tintje.

U kunt op deze beurs weer terecht voor heel veel informatie zo vindt u op deze beurs stands met informatie op het gebied van gezondheid, kunst en cultuur, ontspanning,
wonen, notariële zaken, ouderen organisaties, vervoer, computeropleidingen,
tuinonderhoud, bloemschikken, muziek, fietsen, sport, boeken, financiën,
maaltijdvoorziening, verkeer, verhuizen en nog veel meer.

 

Door deze veelzijdigheid van de beurs, o.a. door de deelname van zeventig
organisaties heeft de beurs voor elke bezoeker wel iets te bieden.

Bij de stands op het gebied van gezondheid kunt u uw gezondheid laten testen d.m.v. verschillende tests en metingen. Bij een aantal stands kan men heerlijke hapjes proeven.

We hebben de vrijwilligersorganisatie Kledingbank Maxima uit Sappemeer bereidt gevonden om tijdens de beurs twee kleine modeshows te houden.

Omdat we dit jaar 25 jaar bestaan hebben wij als klap op de vuurpijl voor u uitgenodigd de bekende Groninger zanger song-writer de heer Alex Vissering om de beurs aan het einde van de middag met elkaar feestelijk af te sluiten.

De toegang is gratis.