LIfestylebeurs 50+

DE LIFESTYLEBEURS 50+ komt er weer aan. vrijdag 4 oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur. Kalckwijkhal – Nieuweweg 8

 

Ook dit jaar kunt u met nieuwe standhouders kennismaken.

Nieuw dit jaar is de ‘DIGISTRAAT’ met heel veel informatie op het gebied van computers en smartphones. Dus voor eventuele problemen met uw computer of smartphone, maar ook voor leuke tips kunt u bij de standhouders in de ‘DIGISTRAAT’ terecht.
Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u een leuke winter- of zomervakantie via uw computer kunt boeken? De leden van de Seniorencomputervereniging ‘Alt-HS’ zijn graag bereidt om u hierover uitgebreid te informeren.
Ook voor het eerst is er SeniorWeb.
SeniorWeb is een bekende naam. Zij ondersteunen ouderen bij hun PC-gebruik en geven adviezen en cursussen bij alle onderdelen waarbij de PC gebruikt.
U kunt cursussen dicht bij huis volgen, namelijk aan de Andromeda in Hoogezand.
DIG050 is een samenwerkingsverband aangegeven en zij mogen al deze cursussen geven.

Ook nieuw is:
Veilig Verkeer Nederland is bereid gevonden om op de beurs een parcours uit te zetten waarop u kunt ondervinden wat het met u doet als u met één of meerdere glaasjes op rijdt.  Dus ervaar dit zelf eens er wordt niet bekeurd. Uw rijbewijs wordt ook niet ingenomen.

U kunt op deze beurs weer terecht voor heel veel informatie zo vindt u o.a.  Stands met informatie op het gebied van gezondheid, kunst en cultuur, ontspanning, wonen, notariële zaken, ouderenorganisaties, vervoer, computeropleidingen, tuinonderhoud, bloemschikken, muziek, fietsen, sport, boeken, financiën, maaltijdvoorziening, verkeer, verhuizen en nog veel meer. 
Kortom een zeer gevarieerd en veelzijdig aanbod.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *