Lifestyle-beurs

POSO Lifestylebeurs 2024

Doelstelling

Het doel van de lifestylebeurs is het informeren van 50 plussers op diverse thema’s die te maken hebben met ouder worden. De entree is gratis en de opzet is laagdrempelig en gericht op ontmoeten en verbinden van zowel bezoekers als standhouders. De standhouders zijn voor 90% maatschappelijke organisaties die in de regio actief zijn.

Projectgroep

De projectgroep POSO lifestylebeurs organiseert namens de stichting POSO (Plaatselijk Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties) elk jaar in de Gemeente Midden-Groningen een Lifestylebeurs voor senioren.

Op de beurs informeren wij u over diverse thema’s die te maken hebben met het ouder worden. De entree is gratis en de opzet is laagdrempelig en gericht op ontmoeten en verbinden van zowel bezoekers als standhouders De standhouders zijn voor 90% maatschappelijke organisaties die actief zijn in de regio. Hierbij kan gedacht worden aan woningstichtingen, zorginstellingen, de bibliotheek, schuldhulpverlening, maar ook culturele instellingen en hobbyclubs. Daarnaast zijn er bedrijven die een product of dienst aanbieden.

· De projectgroep bestaat uit vrijwilligers die zich enthousiast inzetten om de beurs voor u zo interessant mogelijk te maken. Heeft u ideeën of wensen dan kunt u mailen naar: secretariaatlifestylebeurs@hotmail.com Voor meer informatie www.poso-middengroningen.nl/lifestyle-beurs

Vlnr. Geert Veenstra, Maria Bueving, Kim Noordhuis, Ina Slagter, Jan Boelens, zittend Door Oeseburg

Neem contact met ons op