Lifestyle 50+ beurs

Komt u ook?

De Lifestylebeurs is er weer! Een beurs die niemand wil missen.

De beurs is bedoeld voor senioren en wordt georganiseerd door POSO.

We genieten nu nog van een mooie zonnige weer maar na de zomer kunt u op 7 oktober 2022 de Lifestylebeurs bezoeken. Dit is natuurlijk geweldig omdat het weer mag na drie jaar en ook omdat het een 10 jarig  jubileum is.

U kunt op de beurs terecht voor heel veel informatie, zo vindt u op de beurs stands met informatie op het  gebied van gezondheid, sport,  kunst en cultuur, ontspanning, wonen, maaltijdvoorziening, computeropleidingen, veiligheid en nog veel meer.  Ook kunt u actief meedoen met sport en spel.

Het is natuurlijk ook een plek voor ontmoeting en gezelligheid, wij verwachten veel bezoekers uit de gehele gemeente Midden-Groningen.

Wij zien u graag op de beurs, en heeft u geen vervoer en wilt u toch graag de beurs bezoeken stuur dan een mail met daarin uw naam, adres en telefoonnummer.

Wij halen u dan op en brengen u natuurlijk ook weer thuis. U kunt zich opgeven tot 1 oktober.  We nemen telefonisch contact met u op over het tijdstip van halen en brengen.

secretariaatlifestylebeurs@hotmail.com

 Ook kunt u gebruik maken van het stadsvervoer. Het stadsvervoer zal op 7 oktober het Sportcentrum De Kalkwijck als halte opnemen in hun route. Kijk hier voor route en tijden.

https://www.stadsvervoerhs.nl/informatie/route-516

Tot ziens op de beurs.

Namens de commissie Lifestylebeurs

Met vriendelijke groeten,

Maria Bueving

Beurslocatie:

Sportcentrum De Kalkwijck

Nieuweweg 8

9603 BM Hoogezand

Datum en Tijdstip

7 oktober 2022

van 13.00 uur tot 17.00 uur

Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met de Projectleider Maria Bueving telefoonnummer 0641576270 of mailen naar mariabueving@home.nl

10e lifestyle 50+ beurs

Neem contact met ons op