fietsen

Fietseropuit met het POSO

Ons motto: Fietsen is verheugen en genieten met volle teugen. Door weer en wind gereden blijf je fit van lijf en leden!

Evenals voorgaande jaren organiseert de stichting POSO fietstochten voor vijftigplussers. Een gezonde manier om de omgeving van Hoogezand-Sappemeer te verkennen is fietsend! U komt op de mooiste plekjes, geniet van de buitenlucht, de natuur en heeft alle tijd om de omgeving in u op te nemen.

Zoekt u naar een sportieve bestemming voor Hemelvaartsdag en of een dinsdagmiddag en u wilt er lekker op uit, pak dan de fiets en ga met ons mee. Met enthousiasme is een mooie fietstocht van circa 40 km op papier gezet. Halverwege de rit is een pauze ingelast voor een natje en een droogje, zodat u bijgetankt aan de volgende etappe kunt beginnen.

We hopen dat velen, waaronder u, met enthousiasme aan de start verschijnen bij Zorgcentrum ”Voor Anker”, Hoofdstraat 150 in Hoogezand tussen 13:00 en 13:30 uur. De kosten zijn p.p. € 2,00.

De data waarop we fietsen:

30 mei 2019, donderdag,

(Hemelvaartsdag, deze dag speciaal voor jong en oud)

25 juni 2019, dinsdag

23 juli 2019, dinsdag

6 augustus 2019, dinsdag

20 augustus 2019, dinsdag

Afgelopen donderdag was onze jaarlijkse HEMELVAART fietstocht. We mochten weer ruim 60 mensen verwelkomen om met ons mee te fietsen. Dit jaar viel onze fietstocht gelijktijdig met de opening van het dorpsfeest Kiel-Windeweer.

Een bonte stoet van versierde wagens kwam ons voorbij, mooi getimed bij onze tussenstop. Het weer was ons 10 mei goed gezind. Zeker niet te warm maar een prima fietstemperatuur. Er was weer een mooie route door ons Groninger landschap uitgezet met een korte pauze in Spijkerboor en een tussenstop in Kiel-Windeweer.