LIFESTYLEBEURS

50+ ACTIEF

Elk jaar in oktober wordt door het POSO de Lifestylebeurs georganiseerd.  Vorig jaar kon de beurs helaas niet doorgaan vanwege de CORONA maatregelen. Het POSO heeft besloten de beurs weer volgend jaar te organiseren en wel op vrijdag 8 oktober 2021. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Deze beurs staat in het teken van het 10 jarig jubileum van de beurs. Op de beurs kan men informatie verkrijgen op het gebied van  opleiding, sport en bewegen, gezondheid, ontspanning, kunst en cultuur, vrije tijd en welzijn. De beurs wordt voor ouderen steeds belangrijker, daar veel informatie verder alleen nog maar beschikbaar is via internet. Afgezien van het gegeven dat nog steeds veel ouderen niet beschikken over internet is voor deze groep een persoonlijke benadering veel effectiever. Naast het verkrijgen van informatie is een bezoek aan de beurs ook voor veel ouderen van groot sociaal belang.

U kan op de beurs weer terecht voor heel veel informatie zo vindt u op de beurs stands met informatie op het gebied van gezondheid, kunst en cultuur, ontspanning, wonen, notariële zaken, ouderen organisaties, vervoer, computeropleidingen,
tuinonderhoud, bloemschikken, muziek, fietsen, sport, boeken, financiën,
maaltijdvoorziening, verkeer, verhuizen en nog veel meer.

Door deze veelzijdigheid van de beurs, o.a. door de deelname van zeventig
organisaties heeft de beurs voor elke bezoeker wel iets te bieden.

Bij de stands op het gebied van gezondheid kunt u uw gezondheid laten testen d.m.v. verschillende tests en metingen. Bij een aantal stands kan men heerlijke hapjes proeven.

De toegang is gratis.