Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezellige middagen bij Sint Jozef.

9 juni 2023 @ 14:30 - 16:30

Voor alle senioren in Boswijk is er op de volgende dagen een gezellige activiteit in Zonnehuis groep, locatie Sint Jozef aan de Noorderstraat 142. De organisatie is in handen van Bewonersorganisatie Boswijk, Sint Jozef en POSO.

De entree is gratis. Wij verzorgen de koffie, thee, cake of koek en een glas frisdrank of een borrel. De knabbelnootjes staan op de tafels.

Zet de volgende data en tijdstippen in uw agenda:

  1. Vrijdagmiddag 3 maart van 14.30 tot 16.30 optreden van K Twije
  2. Vrijdagmiddag 9 juni van 14.30 tot 16.30 optreden van zanggroep Flexibel
  3. Vrijdagmiddag 14 september van 14.30 tot 16.30 weerpraatje van Harma Boer
  4. Vrijdagmiddag 24 november van 14.30 tot 16.30 optreden van Piratenkoor Doekegat

 

K Twije (zangduo K2) wordt gevormd door de broers Bart & Evert Kruizinga (Bellingwolde / Winschoten). Met ’n Proatje mit n Ploatje’ brengen we een gevarieerd programma met veelal Grunneger teksten in onze liedjes.

Wilt u een gezellige tijd beleven met liedjes uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren? Dan is zanggroep Flexibel uit Delfzijl bijzonder geschikt!!De groep bestaat uit enthousiaste leden die op spontane wijze het publiek vermaken met herkenbare hits uit de voorgaande jaren, met af en toe een sprong naar recentere tijden.

Harma Boer was al van kinds af aan bezig het weer. Eerst als hobby naast haar werk als verpleegster in een tehuis. Dit heeft ze 20 jaar gedaan. Ze werkte bij de lokale omroep in Menterwolde en bij Radio Noord. Haar opleiding heeft ze gevolgd bij Piet Paulusma. In 2011 is ze ook voor TV Noord gaan werken. Nu is ze 7 dagen per week bezig en moet ze soms ieder uur paraat zijn. In het weekend zijn er minder weerpraatjes op radio en tv nodig.

Ze vertelt deze middag over verschillende weertypes vergezeld van prachtige foto’s.

Piratenkoor Doekegat

Ja wat moet je hier over schrijven?? Een gezellige middag met herkenbare zeemansliederen en meer!!

 

Het programma is onder voorbehoud. Mocht de genoemde artiest niet kunnen, dan zorgen wij voor een vervangend programma.

Gegevens

Datum:
9 juni 2023
Tijd:
14:30 - 16:30