Niemand is hier eenzaam

Jonge Harten Theater Festival en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland.

Niemand is hier eenzaam

Wanneer voelde jij je voor het laatst alleen?

Veel mensen voelen zich eenzaam. Oudere mensen, maar ook jongeren. Toch heeft bijna niemand het erover. Uit schaamte?

Raf was 17 jaar toen hij plotseling overleed. Zijn grote liefde Lida kwam met grote moeite het verlies te boven. Lida is inmiddels tachtig en woont in een verzorgingshuis. Raf doolt tussen zijn oude vrienden: hij ziet hoe hun levens zijn doorgegaan, terwijl hij voor eeuwig jong blijft. Hij hoort hun intiemste gedachten, die ze met niemand delen. Ze kunnen hem niet zien, niet horen, terwijl hij hen zoveel zou willen zeggen. Je hoort de intieme en persoonlijke verhalen via een koptelefoon. Ook het verhaal van Raf. Zo ontdek je wat hem nog altijd bindt aan de wereld.

Niemand is hier eenzaam is een co-productie van Jonge Harten Theater Festival en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland. 

Tournee: we spelen op iedere speellocatie vijf voorstellingen; vier besloten voorstellingen waarin we scholieren koppelen aan bewoners van de speellocatie en een vrije voorstelling.

Op de website van de peergroup staat alleen de voorstelling op woensdag. Dat is een vrije voorstelling die voor iedereen toegankelijk is.

Op de donderdag en vrijdag kunnen geïnteresseerden zich via een mailtje naar mij zich aanmelden en dan is de toegang gratis.

wiebren.kraeima@poso-middengroningen.nl

Er is beperkt plek en je kunt het alleen zien als je je aangemeld hebt.

 

met vriendelijke groet,

Wiebren Kraeima

POSO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *