Verslag scootmobieltocht van dinsdag 29 juni 2021

Met meer dan 30 personen, waaronder verkeersbegeleiding, EHBO, Medipoint met de bezem en onderhoud bus en vrijwilligers van de POSO werd vanaf het plein voor het gemeentehuis vertrokken.
Via de Nieuweweg en Kalkwijk werd het fietspad achter de componistenbuurt genomen.
Via dit fietspad kwamen wij in de Vosholen om uiteindelijk in Borgercompagnie te landen.
Via Poeltjeslaan, Achter de Wal, Tussenklappen Westzijde en Daaleweg kwamen we uit bij onze pauze plaats “De Heemtuin”

Iedereen genoot met volle teugen van de koffie of thee met appel- of notengebak.
Na een lange en plezierige rustperiode gingen we verder via smalle fietspaden langs de golfbaan via de Nedmaweg naar Borgercompagnie. Wij staken de Vosholen over richting Kerkstraat naar ons beginpunt.
Allen hadden genoten, en zeiden spontaan “Tot de volgende keer”

Dat Medipoint ons begeleide was geen overbodige luxe meermalen werden kleine technische gebreken aan enkele scootmobielen opgelost. Een onmisbare steun waar wij als POSO erg dankbaar voor zijn. Zelfs de EHBO verricht diensten om het chassis van een scootmobiel vast te zetten. (Zie foto) Voor lijfelijke ondersteuning is de EHBO niet in actie geweest. Zij zetten zich geheel vrijwillig in. Onze dank daarvoor. Wij danken de verkeersbegeleiding dat zij ons veilig hebben laten oversteken.