Binnenkort weer op uw deurmat.De nieuwe POSOtief is weer verschenen. In deze uitgave ons aangepaste activiteitenprogramma. Corona is ondanks dat het langzaam beter gaat ook komend seizoen nog erg bepalend voor de voortgang en of invulling van onze activiteiten. Het POSO doet er alles aan om de activiteiten, in de buitenlucht,  zoals fietsen, vissen, scootmobieltochten zoals gepland door te laten gaan. Voor de activiteiten binnen waarbij we veel bezoekers verwachten zullen we, mede door de ontwikkelingen met betrekking tot Corona, op zoek gaan naar een passende oplossing zodat we met inachtneming van alle regels deze activiteiten toch veilig en verantwoord kunnen organiseren. De locatie waar wij jaarlijks onze lifestylebeurs 50+ aktief organiseren, De kalkwijckhal, is aangewezen als vaccinatielocatie en derhalve dit jaar niet beschikbaar voor het POSO om de beurs te organiseren. Wij blijven zoeken naar een passend alternatief en zullen u via POSOtief en onze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen.