Alweer de laatste fietstocht van de zomeractiviteiten van de Stichting POSO, er waren 43 deelnemers die vol enthousiasme zijn gaan fietsen met heerlijk weer nadat ze eerst hebben genoten van de muzikale klanken van het duo Organic Soulkit op het plein van het Kielzog.

De deelnemers hadden een mooie route van ongeveer 32 km voor de boeg en reden eerst richting Engelbert waar ze bij het Natuurbad en Camping Engelbert een pauze hadden waar ze een kop koffie of thee met appelgebak kregen aangeboden door de POSO. Op het terras van de gezellige kantine van het Natuurbad hadden ze een mooi uitzicht over het bad en genoten ze allemaal van hun koffie/thee en appelgebak wat keurig verzorgd werd door de beheerder en beheerster van de kantine. Vervolgens ging de route via Middelbert en Harkstede door het natuurgebied nabij Zwaneveldsgat richting Kolham. Vanaf Kolham fietste men allemaal weer richting Hoogezand waar op het plein van het Kielzog een gevarieerd cultureel programma werd aangeboden met mooie swingende muziek van de band Caribian Troubadour. Onder het genot van een drankje en enkele warme snacks hebben de deelnemers ook nog kunnen genieten van mooie gedichten van de stadsdichter Renée Luth die deze op haar eigen leuke manier voordroeg.