Op 8 juli organiseerde de hengelclub Foxhol zijn tweede  wedstrijd van de POSO  viscompetitie 2020. Evenals bij de eerste wedstrijd waren er weer tweeendertig  deelnemers.

Bij een aangename temperatuur (niet te warm en niet te koud) en zonder één druppel neerslag werd er weer op het scherpst van de snede gestreden om de ereplaatsen. Maar ondanks dat staat gezelligheid voorop bij de POSO viscompetitie.

De volgende wedstrijden zijn op 22 juli en 5 augustus. De uitslag van deze tweede wedstrijd was als volgt: de eerste prijs was wederom voor de heer Douma, die zich zo langzamerhand manifesteert als topper onder de toppers, nummer twee is geworden de heer Roukema, dankzij een brasem van meer dan vijf pond en de derde prijs was wederom voor de heer v. Wijk.

Bijzonderheid bij deze wedstrijd was dat mevr. Huizenga waarschijnlijk het reglement niet goed had gelezen, want zij presteerde het om een eend te vangen, maar we hebben haar duidelijk gemaakt dat eenden niet meetellen voor de prijzen. De eend is er trouwens zonder kleerscheuren van af gekomen.

KIJK OP DE ACTIVEITENPAGINA VISSEN VOOR HET BEELDMATERIAAL