Dinsdag 23 juni zijn de zomeractiviteiten weer gestart vanaf het plein voor het Kielzog. Er zou een muzikaal optreden zijn van de artiesten Tim Nobel en Robert Bosscher. Vanwege corona en de 1,5 meter afstand kregen zij helaas, maar wel begrijpelijk, geen toestemming. 33 mensen waren enthousiast genoeg om met het warme weer te fietsen door onze mooie gemeente. Via Kropswolde, Wolfsbargepad, De Groeve, via de Broeken, Broekdijk, naar Spijkerboor. Daar is even kort gestopt, want we konden even genieten van wel 3 ooievaars hoog op een nest. Via Annerveenschekanaal is de tocht verder gegaan voor een uitgebreide, warme én culturele stop bij Romala’s Home in Kiel-Windeweer. Zoals altijd is de ontvangst daar erg hartelijk. De keuze bij het verse gebak was deze keer bosbessengebak of kwarktaart-limoncello. Het culturele element bestond deze keer uit 2 dichters van de dichtersgroep “De Poëten van POSO”: Remda Spoelstra en Gerard Rozeboom. Met de 1,5 meter in het achterhoofd werd bij elke tafel met gepaste afstand de tijd genomen om een mooi gedicht voor te dragen. Een gedicht ging over de Sems-linie. Na ongeveer 1,5 uur is na vriendelijk uitzwaaien van de eigenaren van Romala’s Home, de fietstocht vervolgd, langs de rand van Borgerswold, via Borgercompagnie naar het bos achter Nieuw Woelwijck.